Dugnad og avslutning 3-4 mai.

1 mai

Her blir det dugnad mandag 2. mai fra kl 12 og tirsdag 3.mai fra kl 10. Utemøbler skal opp fra kjeller og vaskes. Partytelt-tak skal monteres og det skal rakes og kostes i bakgården. Kanskje blir det utplanting av noen vår-og sommerblomster også…. Alle som er brukere av huset oppfordres om å komme innom og hjelpe til, i tiden fra kl 12 til ca 16.30. Dugnads-suppe med brød til alle! Vi fortsetter på tirsdag fra kl 10.00. Velkommen! Vi kan ikke love et ferdig veggmaleri i morgen, men om noen vil gjøre litt pussing og male-arbeid på mur og gjerde, så er det supert.

 Seniornett satser på dugnad på tirsdag den 3. mai. Og så satser vi hyggelig avslutning av vårsemesteret 2016 KL.12.00.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: