Seniornett Halden starter opp igjen etter nyttår!

7 jan

Godt Nytt år til alle medlemmer!

Vi starter opp virksomheten igjen tirsdag 15. januar 2013. Frivilligsentralen i Violgata har reservert tirsdagene for oss. Samlingen begynner som vanlig kl 10.30. Lunsj til kr 30,- tar vi kl 12.00, det også som vanlig.

Viktigst denne dagen er at vi sammen fastlegger hva vi skal fokusere på i dette halvåret. Du har mulighet til å foreslå hva du ønsker spesielt. Bjørn og Terje viser noen muligheter til temaer. Det er jo slik at vi kan ikke ta alt på en gang, men vi blir sikkert enige om et godt kurstilbud.

Vi regner med å se deg tirsdag. Ta gjerne med deg en venn eller bekjent som kan ha interesse av å få en innføring i hva vi holder på med og hvordan vi har det. Føler de at dette er noe de vil være med på tegner de et medlemskap i Seniornett og dermed er de igang.

Da sees vi tirsdag 15. i Frivilligsentralens lokaler.

Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: