Seniornett Halden høst 2020.

4 sep

Ja det ble jo en brå stans på våre kursdager. Norge stoppet plutselig opp.

Vi har hatt ett Styremøte hvor vi tok opp hvordan vi skal komme i gang igjen. Vi satser på at vi kanskje kan begynne 6. oktober. Det jobbes med at det skal være absolutt sikkert å møtes. Det kommer til å bli begrenset med antall vi får være i White Box. Alle må utvise god håndhygiene. Det har blitt montert ny vask med en gang vi kommer inn i gangen. Alle skal vaske hender før de går videre inn i lokaler. Det blir for vår del avgrenset til White Box og toaletter. Det blir ikke servert lunsj. Vi kommer til å ha undervisning 10.00-12.00. Ta gjerne kontakt med undertegnede på tlf. 95786820.

Karsten Svendsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: