Bli kjent med Halden Kommune sine websider.

12 mar

Tirsdag 9 april  kommer webansvarlige for Halden Kommune Karina Engebretsen til Seniornett Halden. Hun vil gjøre oss kjent med kommunens websider. Hva vi kan finne ut av informasjon, tjenester, ytelser og hvordan vi kan komunisere med kommunen via nett. Møtet begynner som vanlig kl. 10.30. Hun vil holde på fram mot lunsj kl. 12.00. Hvis mulig blir hun med oss i lunsjen. Lunsj kr. 30.00 som vanlig. Møtet foregår felles i Whitebox, det store rommet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: